Onze caterer Nina’s Kitchen maakt zoveel mogelijk gebruik van biologische en/of plaatselijke en seizoensgebonden voedingswaren. Hieronder vindt U een lijstje met een aantal voorbeelden (U kan nog andere opties vragen!). U kan ook drinken bij het voedsel bestellen (sappen, melk, wijn, bier).
Broodjes
Schouderham (of rundvlees), peterselie boter, lente uitjes en tomaat
Oude Hollandse kaas, tuinkers, grove mosterd
Geroosterde pompoen, feta kaas, pesto van munt en look
Mozzarella, spinazie, pijnboompitten, geroosterde ingemaakte paprika’s, basilicum
Soepen
Erwten en munt soep ( met ham)
Bloemkoolsoep met saffraan
Linzensoep met komijn en yoghurt
Wortelsoep met citroen en koriander
Slaatjes
Raket en gemengde sla met gecaramelliseerde rode uien, pijnboompitten en tijm
Geroosterde pompoen, raket met Parmezaanse kaas, dressing met balsamico azijn
Sla met avocado, pancetta, amandelen en lente uitjes
Diner/ warm buffet
Marokkaanse gehaktballen met kurkuma (geelwortel) en gember
Tomatensaus met verse koriander en gemalen komijnzaad
Couscous met gebakken uien en rozijnen
Gebakken aubergines en courgettes met zelfgemaakt mengsel van Marokkaanse kruiden
Wortelsla met zwarte olijven, koriander en feta kaas
Canapés
Geroosterde pompoen punt gewikkeld in Parma ham
Zoete maïs cakes met geroosterde bacon en crème fraîche
Kippen gehaktballetjes met zoete maïs en komijn
Mini taartjes gevuld met makreel en citroen crème
Mexicaanse wraps met puree van zwarte bonen, avocado en cheddar kaas
Crostini met baba ghanoush (aubergine puree) en granaatappel zaden
Frittata met gegrilde groenten of paddenstoelen en geitenkaas