Onze caterer Nina’s Kitchen maakt zoveel mogelijk gebruik van biologische en/of plaatselijke en seizoensgebonden voedingswaren. Hieronder vindt U een lijstje met een aantal voorbeelden (U kan nog andere opties vragen!). U kan ook drinken bij het voedsel bestellen (sappen, melk, wijn, bier).

 


 

Broodjes

Schouderham (of rundvlees), peterselie boter, lente uitjes en tomaat

Oude Hollandse kaas, tuinkers, grove mosterd

Geroosterde pompoen, feta kaas, pesto van munt en look

Mozzarella, spinazie, pijnboompitten, geroosterde ingemaakte paprika’s, basilicum

 


 

Soepen

Erwten en munt soep ( met ham)

Bloemkoolsoep met saffraan

Linzensoep met komijn en yoghurt

Wortelsoep met citroen en koriander

 


 

Slaatjes

 

Raket en gemengde sla met gecaramelliseerde rode uien, pijnboompitten en tijm

Geroosterde pompoen, raket met Parmezaanse kaas, dressing met balsamico azijn

Sla met avocado, pancetta, amandelen en lente uitjes

 


 

Diner/ warm buffet

 

Marokkaanse gehaktballen met kurkuma (geelwortel) en gember

Tomatensaus met verse koriander en gemalen komijnzaad

Couscous met gebakken uien en rozijnen

Gebakken aubergines en courgettes met zelfgemaakt mengsel van Marokkaanse kruiden

Wortelsla met zwarte olijven, koriander en feta kaas

 


 

Canapés

 

Geroosterde pompoen punt gewikkeld in Parma ham

Zoete maïs cakes met geroosterde bacon en crème fraîche

Kippen gehaktballetjes met zoete maïs en komijn

Mini taartjes gevuld met makreel en citroen crème

Mexicaanse wraps met puree van zwarte bonen, avocado en cheddar kaas

Crostini met baba ghanoush (aubergine puree) en granaatappel zaden

Frittata met gegrilde groenten of paddenstoelen en geitenkaas