Vanaf Centraal Station

Met de trein naar Muiderpoort (5 min)

Lopen naar IIRE: 10 min

U komt aan op perron 9 en loopt in de richting van spoor 2 en 3 (tunnel) het station uit: Uitgang Celebesstraat (Oostzijde). U gaat linksaf, steekt de Insulindeweg over en loopt de Celebesstraat door langs het spoor. Na een minuut of 5 gaat u rechtsaf de Bankastraat in (ter hoogte van een basketbalveld). Deze straat komt uit de Borneostraat en u ziet het gebouw Timorplein voor u liggen. U gaat rechtsaf de Borneostraat in en neemt de eerste links: hier loopt de Borneostraat over in de Lombokstraat. De ingang van het IIRE is aan uw linkerzijde.

Met bus 43 naar Borneo eiland, halte Het Funen (8 min)

Lopen naar IIRE: 10 min

U stapt uit op de Cruquiuskade en loopt de bus achterna. Gaat rechtsaf (Panamalaan) en steekt tweemaal water over. Vervolgens gaat u rechtsaf (Zeeburgerdijk) en meteen weer links de Borneostraat in. meter verderop ligt het Timorplein aan uw linkerhand. U loopt langs het gebouw en slaat linksaf de Lombokstraat in. De ingang van het IIRE is aan uw linkerzijde.

Met bus 22 (elke 10 min) naar Javaplein, halte Javaplein (20 min)

Lopen naar IIRE: 5 min

Halte voor station CS

U komt aan op het Javaplein, daar steekt u de Molukkenstraat over en loopt de Borneostraat in. De tweede straat rechts is de Lombokstraat. Aan de linkerzijde is de ingang van het IIRE.

 

 Vanaf Centrum: Leidseplein, de Dam, Waterlooplein  

 Met tram 7 naar Slotermeer, halte Muiderpoortstation (20 min)

Lopen naar IIRE: 10 min

U loopt het station uit: Uitgang Celebesstraat (Oostzijde). U gaat linksaf, steekt de Insulindeweg over en loopt de Celebesstraat door langs het spoor. Na een minuut of 5 gaat u rechtsaf de Bankastraat in (ter hoogte van een basketbalveld). Deze straat komt uit op de Borneostraat en u ziet het gebouw Timorplein voor u liggen. U gaat rechtsaf de Borneostraat in en neemt de eerste links: hier loopt de Borneostraat over in de Lombokstraat. De ingang van het IIRE is aan uw linkerzijde.  

Met tram 14 naar Slotermeer, halte Zeeburgerplein (8 min)

Lopen naar IIRE: 5 min

U bent in de Borneostraat en loopt de tram achterna. Na enkele minuten ziet u aan uw linkerhand het Timorplein, u loopt langs het gebouw en gaat linksaf de Lombokstraat in. De ingang van het IIRE is aan uw linkerzijde.